Su'esu'eina se nofoaga fou falegaosimea i Cambodia

Aso: Aokuso18, 2023

I le aso 16 o Aokuso, na toe foi mai ai le Ofisa Sili o Pulega mai le asiasia o se falegaosimea fou i Cambodia mo la matou kamupani.O lo o iloiloina mo le fausiaina.

Ua fa'afiafiaina le pulega a le matou falegaosimea e fa'ailoa mai ua toe fo'i mai le matou Pule Sili, Mr. Liu, mai se malaga fa'apisinisi manuia i Cambodia.O le fa'amoemoega o le malaga o le su'esu'eina lea o avanoa tuputupu a'e ma iloilo le tau fa'afaigaluegaina mo le avanoa e fa'atuina ai se fale gaosi oloa fou.

Cambodia o se nofoaga lelei mo le matou falegaosimea fou ona o lona tulaga faʻafanua faʻafanua i Southeast Asia.O atina'e tau femalaga'iga lelei a le atunu'u ma feso'ota'iga malosi ma atunu'u tuaoi o lo'o tu'uina atu ai ni fa'amanuiaga taua mo felauaiga ma tufatufaga.

E le gata i lea, o Cambodia o loʻo i ai se tagata faigaluega talavou ma faʻamalosia e lauiloa ona o lona uiga faʻapitoa i galuega ma le naunau e maua ni tomai fou.O loʻo faʻamoemoe le matou kamupani e faʻaogaina lenei tagata faigaluega talenia e ala i le faʻatuina o se falegaosimea i Cambodia, ma maua ai avanoa faigaluega ma lagolagoina le tuputupu aʻe o le tamaoaiga i le eria.

Ina ua toe foi mai i lana asiasiga, sa faasoa atu e Mr. Liu lona fiafia tele e uiga i avanoa e mafai ona i luma.Na ia faʻaalia lona talitonuga i le gafatia o Cambodia e avea ma fale gaosi oloa ma le faʻafefea o lana asiasiga na toe faʻamaonia ai lona talitonuga i ana faʻamoemoega.E talitonu Mr. Liu e ala i le fa'atuina o se auai i Cambodia, e mafai ai e la tatou kamupani ona fa'amalosia lona fa'atauva i le lalolagi atoa ma saofagā i le atina'eina o le tamaoaiga i le lotoifale.

A'o fa'aauau pea le fa'alauteleina o galuega a le matou falegaosimea, o lo'o fa'amaoni pea le matou pulega i le fa'atinoina o su'esu'ega tele a'o le'i faia ni fa'ai'uga e uiga i le fa'atupulaia atili.O le filifiliga e fa'atuina se falegaosimea fou i Cambodia o le a fa'avae i luga o se su'esu'ega mae'ae'a o le tele o mea, e pei o mana'oga o maketi, mana'oga fa'atonutonu, ma le fa'atinoina atoa.

O lo'o fa'afiafiaina le pulega a le matou falegaosimea i mea o lo'o lumana'i ma o le a fa'amautinoaina o lo'o fa'ailoa atu i paaga uma i so'o se atina'e.O loʻo matou galulue faʻatasi e faʻavae ni avanoa fou ma faia ni sao taua i le faʻalauteleina ma le manumalo o la matou faʻalapotopotoga.

j


Taimi meli: Aukuso-22-2023